TORVEPARKEN AFDELING 22

Forside

Kontakt os

Om os

Informations arkiv

Her er du: Forside  /   Beboerinfo  /   Ejendomsmesteren  /   Om Ejendomsmesteren

Ejendomsmesteren

Torveparken har 5 funktionærer, som plejer og passer vores 12,5 ha store område.

De grønne områder, er en hjertesag for Torveparken, vi tilstræber, at området bliver så varieret som muligt. Her har børn ret til krat og kan lege i det høje græs og mennesker i alle aldre skal have glæde af de grønne områder.

Gennem hele året afløser planter og træer hinanden med blomster. Store mængder løgplanter, stauder, forskellige Magnolia, Rhododendron, sjældne træer, vilde blomster, Humlestager og store mængder af Mistelten i en lund af gamle Paradisæbler er blot nogle få eksempler på Torveparkens park.

 

 

Ejendomsmesteren kan træffes:
Daglig kl. 9:00 - 10:00
onsdag tillige kl. 17:30 - 18:00

Tlf.: 4494 5237
e-mail: em4722@abg.dk

Både på tlf. og ved personlig fremmøde.

 

 

 

 

 

Hver funktionær har sine specielle opgaver:

Jan, Ejendomsmester
Står for den daglig kontakt med beboere, håndværker, ind og udflytnings syn af boliger, tilsyn med bygninger, varmecentraler og vaskerier.

Nikolaj Hoffman
Afløser for Ejendomsmesteren i ferier m.m. og har speciale i alt det tekniske indenfor boliger, dagligt tilsyn med vaskeri Vest samt rapportering af energital fra varmecentraler. Jan er også vores daglige IT supporter.

Kenneth
Passer de grønne områder omkring Åstedvej, fodboldbaner, pentanq baner, kælkebakke og har tilsyn med afdelingens traktorer og maskiner samt container gård.

Torben
Passer de grønne områder omkring højhusene og 2 plans husene på Ottingvej fra Rybjerg alle ned til Motorvejen, samt sørger for service på højhusene samt tilsyn med containergården.

Kristian
Tager sig af hele Øst området, pasning af de grønne områder. Det daglige tilsyn med vaskeri og varmecentral og containergård samt koordinator for fornyelse i de grønne områder i hele Torveparken.

Martin
Passer de grønne områder omkring Nissumvej og 1 plans husene på Ottingvej fra Rybjerg alle ned til Motorvejen. Martin står også for fornyelse af diverse udendørs Tømrerarbejder samt tilsyn med Containergården.

Jan Weberg(Ejendomsmester) Nikolaj Hoffman (Ejendomsfunktionær) Kristian (Ejendomsfunktionær)
 
Martin (Ejendomsfunktionær) Torben (Ejendomsfunktionær)  
   
  Torveparken afd. 22 Kontortid
  Åstedvej 2, 2860 Søborg
Tlf. 4494 5237
E-mail: em4722@abg.dk
 
 
Daglig kl. 9:00 - 10:00
Onsdag tillige kl. 17:30 - 18:00