TORVEPARKEN AFDELING 22

Forside

Kontakt os

Om os

Informations arkiv

Her er du: Forside  /   Beboerinfo  /   Klubber

Klubber

Torveparken har en del foreninger / klubber, som du kan fornøje dig med hvis du har tid og har en af nedenstående interesser. Det spænder vidt lige fra pigefodbold, håndarbejde til ølbrygning.

Der er altid mulighed for nye foreninger i Torveparken. Så har du en idé til en ny forening som du brænder for at oprette, så skriv idéen ned og send den med en ansøgning til bestyrelsen i Torveparken. De vil så kigge på forslaget ved førstkommende bestyrelsesmøde og tage stilling til om idéen kan føres videre og om tildeling af lokaler og evt. starthjælp.

Alle priser er med forbehold for regulering.

Bella Pigefodbold

Kontakt FC-Bella:
Formand Jimmy Magelund
Tlf.: 3031 7315
Hjemmeside: www.fcbella.dk
mail: jimmy@fcbella.dk

Nyttehaverne

Torveparken har 21 nyttehaver og en fælles have.  Haverne ligger på højre hånd for enden af Ottingvej. Her har beboerne mulighed for at have et stykke jord hvor der kan dyrkes grønsager eller blomster. Haverne er et rigtigt fristed for dem der godt kan lide at få jord under neglene. Området er aflåst, så kun medlemmer har adgang.

Der er pr. 1. april 2015, 2 ledige haver, er du interesseret, så skal henvendelse ske til kontaktperson Tonny Andersson.
Du kan læse havereglementet her.

Kontingent: 100,00 kr. pr. år.

Kontaktperson:
Tonny Andersson
Nissumvej 75
Tlf.: 4141 7888

Rendemaskerne

Torveparkens Håndarbejdsklub
Har du lyst til at dele interessen for hobby og håndarbejde med andre og være med l et hyggeligt fællesskab, er Rendemaskerne måske noget for dig. Klubben har lokaler i kælderen ved Rybjerg Allé 51. Der er klubaften hver mandag og tirsdag, men kan sagtens bruges på andre dage, da alle medlemmerne har nøgle. Klubben råder over forskelligt udstyr, der iblandt to symaskiner og en overlock. Vi holder sommerferie juni og juli måned.

Kontingent: 25 kr. pr. måned

Formand:
Janne Jørgensen
Tlf.: 2512 5710
mail:

Torveparkens Billardklub

Torveparkens Billard Klub er for alle der bor i Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. Klubben har lokaler i kælderen ved Rybjerg Allé 55. Klubben råder over to styk 3/4-størrelse borde beregnet til keglebillard. Der trænes tirsdag og torsdag fra kl. 18. Da medlemmerne har nøgler, kan klubben også bruges uden for klubaftenerne. Klubben råder også over et lokale hvor man kan sidde hygge sig mellem spillene. Er du interesseret så kom ned og kig på en klubaften

Aktiviteter: Spiller mod andre klubber i boligselskabet.

Kontingent: 125 kr. pr. halvår.

Kontaktperson:
Steen Pedersen
Åstedvej 49
Tlf.: 2231 1330
mail: steenfuhrmann@gmail.com

Torveparkens Bryggerlaug

Kunne du tænke dig at brygge dig egen øl? Måske har du allerede forsøgt, men mangler et sted at brygge eller nogle at dele denne hobby med! Vi har udstyret til at brygge din favoritøl - lyst eller mørkt. Vi mødes og taler opskrifter og smager på de forskellige øl der er brygget.
Vi brygger og mødes efter aftale i et kælderrum på Ottingvej 57
Det er aldrig for sent at lære at lave sin egen øl!

Kontingent: 125 kr. pr. halvår.

Kontaktperson:
Kassemester Torben Mencke
Debelvej 1
Tlf.: 2098 9961
mail: torben.mencke@uni-c.dk

Torveparkens Sauna

Torveparken har en sauna i kælderen ved Ottingvej 15. Saunaen har tilhørende bade- og omklædningsfaciliteter. Saunaen er tændt i weekenden fra fredag kl. 16.00 til søndag kl. 20.00. Tider kan bookes i dette tidsrum. Alle medlemmer har egen nøgle.

Kontingent: 250 kr. som engangsbeløb for nøgle.

Kontakt:
Ejendomskontoret
Åstedvej 2
Mandag -fredag kl. 9-10 og onsdag kl. 17.30- 18
Tlf.: 4494 5237
mail: em4722@abg.dk

TPS - Fodbold

Torveparkens sportsklub, TPS er stiftet d.6. juni 1961 og har været samlingspunkt for alle med interesse for fodbold i mere en 50 år. Klubbens formål er at fremme fodboldspillet samt andre idrætsaktiviteter i Torveparken og omegn, fortrinsvis for børn og unge. Vi har fodboldhold fra 5 - 70 års alderen og er en klub for alle på alle niveauer.

Klik ind på vores hjemmeside www.torveparkensportsklub.dk hvis du vil vide mere eller kontakt Michael Petersen for mere information om træningstider og dine muligheder for at finde et hold, der passer til netop dine ønsker.

Kontaktperson:
Michael Petersen
Aprilvej 29
Tlf.: 4057 1325
Mail: michael.petersen@lasini.dk

   
  Torveparken afd. 22 Kontortid
  Åstedvej 2, 2860 Søborg
Tlf. 4494 5237
E-mail: em4722@abg.dk
 
 
Daglig kl. 9:00 - 10:00
Onsdag tillige kl. 17:30 - 18:00