TORVEPARKEN AFDELING 22

Forside

Kontakt os

Om os

Informations arkiv

Her er du: Forside  /   Beboerinfo  /   Bestyrelsen  /   Referater

Referat fra

Afdelingsmøde i Torveparken,
onsdag 01/11-2023

 

Tilstede: : Willy Jørgensen, Mogens Bentsen, Claus Rydstrøm, Susanne Hald-Hansen, Maria Willison Ekdahl, Christina Kornbeck Hansen, Kim Munksgaard Lauritzen, Torben Nielsen samt Ejendomsfunktionær Nicolaj Hofmann.  
Afbud: Thomas Petersen.  
Referent: Maria Willison Ekdahl.  
  
Beboerfremmøde: Ingen fremmødte.  
Nyt fra Ejendomsmesteren:
 • Der har været et kabelbrud på Nissumvej 9-11. Kablet er nu udskiftet.
   
 • Porten til materialegården er blevet påkørt. Den kan stadig bruges, men bliver lavet i nærmeste fremtid.
   
 • Postkasserne er flere steder gået i stykker i beslagene. Det er ikke lige til at få reservedele til de gamle, og dem der er gået i stykker bliver udskiftet til nye og lignende modeller.
   
 • Husordenen er nu opdateret med piktogrammer, den vil blive husstandsomdelt i nærmeste fremtid.
   
 • I forbindelse med stormen, var der nogen skader på tagplader og udhæng, og skaderne er udbedret.
   
 • Vi har fortsat rotter i Torveparken. Når vi får lukket for deres gemmesteder, så flytter de bare og finder nye steder. Vi arbejder fortsat på at komme det til livs, og henstiller endnu engang til at man ikke fordrer fugle, da rotterne nyder godt af det foder der ryger på jorden. Husk med det samme at tage kontakt til ejendomskontoret såfremt man ser rotter.
   
 • I uge 45 bliver der vasket containere. Dette vil fremadrettet ske 2 gange årligt.  

Opladning af el-biler: Afdelingsbestyrelsen er i gang med at undersøge en mulighed for hurtigst muligt at få lavet en løsning som er god og seriøs, for de beboere som netop ønsker en el-bil. Vi anerkender at der er flere beboere som efterspørger muligheden for dette og vi arbejder på højtryk for at få dette etableret. Vi skal nok komme med udmelding omkring dette når der er en endelig løsning.   

Bordet rundt: Maria Willison Ekdahl takker for mange gode år både som beboer i Torveparken og som en del af afdelingsbestyrelsen. Grundet flytning er afdelingsmødet i november det sidste i afdelingsbestyrelsen som referent og fremover vil det være Christina Kornbeck Hansen som varetager denne opgave.

Saunaen er i fuld sving med at blive renoveret. Den gamle blev nedrevet i uge 40. Saga Trim er i gang med opsætning og vi forventer den er færdig og klar til indvielse engang i løbet af uge 47.  

/Afdelingsbestyrelsen

   
  Torveparken afd. 22 Kontortid
  Åstedvej 2, 2860 Søborg
Tlf. 4494 5237
E-mail: em4722@abg.dk
 
 
Daglig kl. 9:00 - 10:00
Onsdag tillige kl. 17:30 - 18:00