TORVEPARKEN AFDELING 22

Forside

Kontakt os

Om os

Informations arkiv

Her er du: Forside  /   Beboerinfo  /   Bestyrelsen  /   Referater

Referat fra

Afdelingsmøde i Torveparken,
onsdag 01/06-2022

 

Tilstede: Willy Jørgensen, Mogens Bentsen, Claus Rydstrøm, Susanne Hald-Hansen, Thomas Petersen, Maria Willison Ekdahl, Christina Kornbeck Hansen, Kim Munksgaard Lauritzen, Torben Nielsen samt Ejendomsmester Jan Weberg.  
Afbud:   
Referent: Maria Willison Ekdahl  
  
Beboerfremmøde: Beboere mødte op og havde spørgsmål til El-standere, dette igangsættes. Se punktet om Parkering nedenfor.  
Sankt Hans: Fe Bella vil igen i år stå for Sankt Hans, som afholdes 23. juni 2022. Peter Pedal Band kommer og spiller, så husk at sætte X i kalenderen.  
Brandvægge: Vi indkalder brandinspektøren fra Gladsaxe brandvæsen, for at gennemgå brandvæggene i bebyggelsen og sikre os at de er som de skal være.  
Parkering: På budgetmødet 9.maj 2022 blev der vedtaget at vi fremover i Torveparken (både øst & vest), skal have parkeringskontrol. Afdelingsbestyrelsen er nu gået i gang med at få en aftale i stand med 'DinParkering', og få skitseret hvilke regler og vilkår der skal gælde.

Første skridt er, at alle beboere i Torveparken, skal aflevere en kopi af bilen/bilernes registreringsattest(er) til Ejendomsmesteren. Alle skal betale 25 kr. pr. måned pr. registreringsattest man afleverer. Det er beboerens egen pligt at sørge for at en ny nummerplade registreres ved Ejendomsmesteren.

Fristen for indlevering af en kopi af registreringsattest samt tlf./mobil nummer, vil blive udsendt til beboerne når denne er endeligt fastlagt. Man kan dog allerede nu indlevere ovenstående, enten i postkassen ved Ejendomskontoret, eller på mail til em4722@abg.dk

OBS! registreringsattesten skal tilhøre en beboer som er bosat i Torveparken. Er der tale om en firmabil skal det fremgå hvem som er bruger af bilen.

Gæstekort kan indhentes via app'en, eller man kan få udleveret op til 10 gæstekort ad gangen ved ejendomsmesteren og de vil gælde op til 24 timer pr. registrering.

Der vil fortsat kun være ét optaget skilt pr. husstand pr. indregistreret bil. Alle øvrige pladser vil være nummererede og mulige at benytte.

Vi igangsætter opsætning af lade standere fra 'Clever' hurtigst muligt, og vil i første omgang undersøge hvor i Torveparken de skal etableres, så det er tættest på fornuftige strømkilder.  

Bordet rundt: Fremover vil bestyrelsen gennemgå vores alles husorden en gang årligt, for at være sikre på vi ikke bare har regler som ikke længere er tidssvarende og sikre os at vi løbende kan forbedre og forny os.  
   
  Torveparken afd. 22 Kontortid
  Åstedvej 2, 2860 Søborg
Tlf. 4494 5237
E-mail: em4722@abg.dk
 
 
Daglig kl. 9:00 - 10:00
Onsdag tillige kl. 17:30 - 18:00